Fruit Logistica dag 3: Laatste rondje, laatste praatje

Vanochtend is de derde en laatste dag van Fruit Logistica in Berlijn van start gegaan. Op deze dag extra aandacht voor start-ups op de Start-up Stage in hal 9. We komen er onder meer Corvus Drones en OneThird tegen, maar ook nog minder bekende (internationale) namen. Bekijk hier alle 20 start-ups. 

Tegen 17:00 uur is het vervolgens tijd om op te ruimen en alles weer in te pakken. Dat dit op een donderdag is, is eenmalig. Volgend jaar is de laatste beursdag weer op een vrijdag. Dan staat Fruit Logistica op de planning van 8 tot en met 10 februari 2023.

Maar zover is het nog niet. Eerst foto's kijken. Vandaag een paar. Morgen allemaal in de volledige fotoreportage.


Harm van Adrichem en Ab van Staalduinen niet langer start-up maar scale-up Gearbox Innovations bij de GearStation die meegebracht was naar ‘machinehal’ 4.1 in Messe Berlin. Voor het eerst stond het snelgroeiende bedrijf er ‘tussen de grote machinejongens’.


Jacob Boxhoorn en Ronaldt Thoen voor de stand van Bosman Van Zaal, waar de meegebrachte TraySpacer een eyecatcher was.


An Beekenkamp en Jos Looije bij de stand van Looye Kwekers


Erwin de Kok en Carlos Bonilla van BASF Vegetable Seeds toonden onder meer tomatenconcept Red Noir, een nieuwe cocktailtomaat met een glanzend zwarte schil en rode binnenkant. Carlos is de nieuwe collega van Erwin. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven