Aquafarmbeurs drie maanden uitgesteld

De eerstvolgende edities van AquaFarm, NovelFarm en het nieuwe AlgaeFarm-project zijn opgeschoven van februari naar 25-26 en 27 mei 2022.

Op 27 mei is nu een speciale conferentiedag gepland. Tijdens de editie 2020 registreerde de beurs 35% exposanten uit het buitenland en een internationaal publiek van 15% van het totaal uit Nederland, Kroatië, Spanje, Frankrijk, Egypte, België, Bosnië-Herzegovina, Slovenië, Noorwegen en Servië.

Renato Pujatti, voorzitter van de organisator Pordenone Fiere: “Wij hebben het evenement uitgesteld om ook buitenlandse bezoekers de kans te geven aan het evenement deel te nemen.”

Het evenement biedt alle belangstellende professionals de gelegenheid om te discussiëren, te netwerken en bij te praten. Er is een reeks conferenties over actuele onderwerpen die van belang zijn voor de toekomstige ontwikkeling van de aquacultuur en de agro-industrie. Dit jaar wordt het evenement verrijkt door AlgaeFarm, een evenement dat volledig gewijd is aan algocultuur, de AquaFarm O&O-prijsvraag die innovatieve projecten beloont die gericht zijn op het verbeteren van de productiviteit in de aquacultuur. En er is een speciale conferentiedag, die volledig gewijd is aan een reeks internationale conferenties, waaronder het seminar IYAFA 2022 (Internationaal Jaar van de ambachtelijke visserij en de aquacultuur), georganiseerd in samenwerking met de FAO, API (Italiaanse vereniging van viskwekers) en GFCM (Algemene Visserijcommissie voor de Middellandse Zee).

In de loop der jaren hebben de AquaFarm en de NovelFarm een belangrijke plaats weten te veroveren bij evenementen in de sectoren visserij en landbouw, en zijn zij uniek in hun soort op het Italiaanse en Europese toneel.

Voor meer informatie:
www.novelfarmexpo.it   


Publicatiedatum:
© /



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven