Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weer een overname voor BFG Supply: Greenhouse Megastore overgenomen

Vorige maand heeft het Amerikaanse bedrijf BFG Supply het internationale kassenbedrijf Greenhouse Megastore overgenomen, een distributeur van hobby- en commerciƫle kasconstructies en aanverwante producten. "De overname van GMS betekent een aanzienlijke uitbreiding van de kasmogelijkheden en productselectie van BFG, waardoor het serviceniveau naar klanten in de tuinbouwsector verder zal verbeteren," aldus het team van BFG. Vorig jaar namen ze al DeCloet Greenhouse Manufacturing over, een fabrikant van kasconstructies en aanverwante onderdelen.

Het gecombineerde bedrijf exploiteert 17 distributiecentra in de VS
en Canada.

"GMS past uitstekend bij BFG, omdat beide bedrijven een klantgerichte cultuur en een sterke betrokkenheid bij de tuinbouwsector delen. Het team van GMS heeft een uitstekende reputatie en brengt uitgebreide technische en operationele ervaring in kassen in bij BFG. De gecombineerde bedrijven zullen een ongeƫvenaarde productselectie en service bieden aan klanten in de tuinbouw," aldus Dave Daily van BFG.

David George van GMS voegde hieraan toe: "We zijn verheugd om samen te werken met BFG en ik ben ervan overtuigd dat deze combinatie op lange termijn voordelen zal opleveren, niet alleen voor onze leveranciers en klanten, maar ook voor ons geweldige team van loyale medewerkers. Mijn broer Ben en ik zijn trots op het bedrijf dat onze familie in de afgelopen 28 jaar heeft opgebouwd en voelen dat GMS goed gepositioneerd is voor blijvend succes met de steun van BFG."

Voor meer informatie:
BFG Supply
www.bfgsupply.com 

Publicatiedatum: