"Grote beurs in Londen prima alternatief in februari 2022"

Al bijna tien jaar is The London Produce Show and Conference een ontmoetingsplaats in het Verenigd Koninkrijk voor alle facetten van AGF: van producenten tot importeurs, van groothandelaren tot distributeurs, van detailhandelaren tot catering en horecaondernemers.

In 2022 zal de beurs op 21, 22 en 23 maart samengaan met zowel het International Food & Drink Event (IFE) als de Hotel, Restaurant and Catering Show (HRC). Samen is dit de grootste foodbeurs in het VK.

"Met ruim 1.250 fabrikanten en naar verwachting ruim 65.000 bezoekers biedt deze internationale beurs een uitgelezen kans voor Nederlandse AGF-specialisten om producten en diensten op de Britse markt te introduceren. Vooral nu dat Fruit Logistica pas in april gaat plaatsvinden lijkt Londen een prima alternatief", stelt Nic Jooste van
NJ Strategie en Marketing. Hij is de uitdaging aangegaan om voor Nederlandse bedrijven een eenvoudige, betaalbare en gemakkelijke manier te creëren om te profiteren van deze belangrijke markt en spannende gebeurtenis.

Nic: “Nederland heeft een van de meest innovatieve groente- en fruitsectoren ter wereld. Helaas komt het vaak voor dat onze beste innovaties en geweldige ideeën niet centraal staan. In overleg met de organisatoren van IFE en de London Produce Show heb ik besloten om samen met Zuidkoop Standbouw een exclusief paviljoen op te richten waar Nederlandse AGF-bedrijven met een bijzonder verhaal tegen relatief lage kosten kunnen participeren. Denk aan innovaties op het gebied van groente- en fruitverpakkingen, innovatieve verwerkte producten met toegevoegde waarde, of moderne manieren om biologische groenten en fruit op de markt te brengen. We gaan een paviljoen creëren met een hoge WOW-factor waarmee het in het middelpunt van de belangstelling zal staan op de London Produce Show. Er zal slechts plaats zijn voor 10 bedrijven, zonder doublures.

De bedrijven die deelnemen aan het Dutch Fresh Innovation Pavillion zullen dan ook allemaal uniek zijn. We doen de creatieve ontwikkeling van het paviljoen met oog voor kwaliteit en detail, tot en met de muziek, hapjes en drankjes. Omdat wij een zeer goede relatie met LPS hebben gaan wij ook samenwerken met de kookprogramma’s van verschillende gerenommeerde chefs.”Voor het eerst samen in het Excel Centre in Londen voor dit driedaagse evenement, zullen The London Produce Show, IFE, HRC en verschillende andere gespecialiseerde evenementen zoals IFE Manufacturing Solutions de belangrijkste AGF-inkopers in het VK samenbrengen, evenals het aantrekken van belangrijke kopers uit Scandinavië, het Midden-Oosten en elders.

Er zullen diverse netwerkevenementen worden gehouden met inspirerende sprekers en influencers waar bedrijven, zowel groot als klein, praktische informatie kunnen opdoen over succesvol ondernemerschap, nieuwe contacten kunnen leggen en bestaande relaties kunnen versterken met collega-ondernemers, experts, leveranciers, dienstverleners, overheid, brancheorganisaties, de media en belangrijke inkopers.

Voor meer informatie:
Nic Jooste
NJ Strategie en Marketing
Tel: +31 (0)6 54 90 67 42
nic@nicjooste.nl  
www.nicjooste.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven