Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Flitsbezorger Getir geopend in Leiden, Den Haag en Rotterdam

Getir, flitsbezorger van boodschappen, bezorgt nu boodschappen in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Zes andere Nederlandse steden zullen komende maanden volgen.    


Foto: Sander Koning, ANP

Getir lanceerde in mei 2021 in Nederland met Amsterdam als eerste servicegebied. “Onze succesvolle lancering toont aan dat de inwoners van Amsterdam, en nu ook Leiden, Den Haag en Rotterdam, de Getir-app veelvuldig gebruiken om boodschappen binnen minuten thuis bezorgd te krijgen. De komende periode richten we ons op het aantrekken van talent en van panden om verder uit te breiden in het land”, zegt Florian Brunsting, General Manager van Getir Nederland. “Ons doel is om snel uit te breiden, maar de veiligheid van onze koeriers en de buurten waarin we opereren is onze hoogste prioriteit.”

Koeriers van Getir zijn volledig verzekerd en worden voorzien van elektrische scooters en -fietsen, helmen en beschermingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast krijgen alle koeriers uitgebreide trainingen en veiligheidscursussen. Getir streeft ernaar om in de aankomende maanden servicegebieden te openen in Utrecht, Haarlem, Eindhoven, Tilburg, Delft en Breda.

Pionier in flitsbezorging groeit wereldwijd razendsnel, nu ook in VS en 81 steden in Turkije
Getir is in 2015 in Istanbul opgericht als ’s werelds eerste razendsnelle bezorger van boodschappen, en is sindsdien vliegensvlug gegroeid. Alleen al dit jaar heeft Getir meer dan $1.1 miljard opgehaald aan investeringen, waarmee de organisatie gewaardeerd wordt op $7.7 miljard. Met meer dan zes jaar ervaring loopt de pionier in flitsbezorgingen vooraan op het gebied van marktkennis en grootte. Getir heeft de markt gevormd in Turkije en heeft nu grote plannen voor Nederland, Europa en de VS, waar zij in november 2021 zijn gelanceerd. Getir opent vandaag tevens nieuwe servicegebieden in Turkije, waarmee de flitsbezorger in dit land actief is in maar liefst 81 steden. Daarmee is Getir beschikbaar in het overgrote deel van de steden in Turkije.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven