Koppert gaat verder met de volgende generatie

Koppert Biological Systems krijgt na ruim 20 jaar een nieuwe leiding. CEO’s Paul Koppert en Henri Oosthoek, en CFO Robert Pathuis van het biologische gewasbeschermingsbedrijf dragen vanaf 1 januari 2022 het stokje over. De dagelijkse leiding van het familiebedrijf gaat over naar de vijf andere directieleden.  

René Koppert is benoemd tot CEO, Joram Oosthoek wordt CFO, Martin Koppert wordt Chief Business Officer (CBO) voor de landbouw, René Ruiter zal dezelfde rol van CBO vervullen voor de tuinbouw, en Peter Maes wordt Chief Strategy Officer (CSO).

"Als executive directie zijn wij trots dat we de leiding gaan overnemen. Als familiebedrijf zijn we gericht op de lange termijn en denken we in generaties. We gaan samen verder bouwen aan de toekomst van dit bedrijf, om onze kernwaarden te borgen en bovenal om te blijven werken aan onze visie en zo een positieve impact te blijven maken op de wijze waarop ons voedsel wordt geproduceerd," zegt de toekomstige CEO, René Koppert.  

Paul Koppert, Henri Oosthoek en Robert Pathuis treden terug uit de dagelijkse leiding maar blijven het bedrijf ondersteunen in strategische zaken en speciale projecten. Samen met voormalig directielid Peter Koppert en adviseur John Budé, zal in de komende tijd een raad van commissarissen geïnstalleerd worden. Deze nieuw te vormen raad gaat de directie bijstaan in de ambities van het familiebedrijf. 

Koppert is wereldmarktleider in biologische gewasbescherming. Het bedrijf heeft vestigingen in dertig landen en een omzet van circa 300 miljoen euro.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
info@koppert.com
www.koppert.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven