Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Village Farms groeit in cannabis dankzij overname

Village Farms heeft 70% van het in Québec gevestigde Rose LifeScience overgenomen. Door deze overname wordt Rose LifeScience de operationele eenheid in Quebec van Village Farms' Canadese cannabisbedrijfssegment, waarbij het hoofdkantoor en het bestaande team van Rose in Quebec blijven.

De overname vergroot het bereik van Village Farms in Quebec en brengt nog een aantal andere voordelen met zich mee volgens het bedrijf, dat ook kasgroenten teelt. Zo krijgt men er door de overname een team van werknemers uit Quebec bij die de markt kennen. Michael DeGiglio van Village Farms: "Rose voegt in Quebec gevestigde experts toe aan onze Canadese cannabisactiviteiten. Het team heeft een bewezen staat van dienst en deelt ons standpunt in het belang van topkwaliteit, evenals het voordeel van innovatie en voortdurende verbetering." Bovendien betekent de overname ook dat Village Farms er een CEA teelt- en bewerkingsfaciliteit van ruim 5000 vierkante meter bij krijgt.

Voor meer informatie:
Village Farms International Inc.
+1 407 936 1190
www.villagefarms.com 

Publicatiedatum: