Uitstraling VDH Foliekassen gematched met AgrowSer

Vanmorgen is het nieuwe logo van VDH Foliekassen onthuld door Bernardus van der Heide, vertegenwoordiger Duitstalige landen, sales manager Johan van Tuijl en algemeen directeur Eric van der Klauw. De presentatie vond plaats op de ExpoSE beurs in Karlsruhe Duitsland, in de gecombineerde stand van VDH Foliekassen en AgrowSer.

Vlnr Bernardus van der Heide, Eric van der Klauw en Johan van Tuijl

In 2020 zijn beide bedrijven intensief gaan samenwerken en opereren ze gezamenlijk vanuit één hoofdkantoor in Waddinxveen. VDH Foliekassen is gespecialiseerd in foliekassen op basis van Venlo en breedkap staalconstructies met kapsystemen, cabriokassen en gevelsystemen. AgrowSer heeft door de jaren heen een gerenommeerde naam weten op te bouwen met foliekassen en tunnels op maat, schermhallen en fruitoverkappingen. Beide bedrijven opereren zelfstandig en zijn vooral actief in Nederland en de Duitstalige markt, maar bedienen ook markten tot ver buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Japan en Midden-Amerika.

ExpoSE vindt plaats op 17 en 18 november in de Messe in Karlsruhe. Het is een beurs die zich vooral richt op de zachtfruitteler. VDH Foliekassen en AgrowSer presenteren aldaar hun foliekassen voor aardbeien, frambozen en bramen in stand I28 van hal 2.

Voor meer informatie:
VDH Foliekassen
www.foliekassen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven