Rob 'koppelt' Koat en Martin Stolze

Sinds november 2020 zijn Martin Stolze en Koat beide een dochteronderneming van Kind Technologies. De twee bedrijven hebben een verschillend productenportfolio, maar willen graag de synergie binnen de bedrijven versterken.

Om deze bedrijven aan elkaar te koppelen is er een accountmanager aangenomen die beide bedrijven vertegenwoordigt. Rob van Adrichem (op foto) werkt inmiddels al weer 6 maanden als accountmanager voor 50% bij Martin Stolze en voor 50% bij Koat.

Rob is de schakel tussen de twee bedrijven op het gebied van het groenten- en fruitsegment en de verpakkingscentra. Rob: ”Het leuke aan dit werk is de diversiteit. Iedere inpaklijn, verpakkingslijn, sorteerlijn en palletiseerrobot die we verkopen, is weer anders. We kijken specifiek naar de wensen van de klant, zijn er werktafels, weegschalen en verlichting gewenst, welke mogelijkheden biedt de ruimte en we kijken natuurlijk naar welk product het beste is. De ene keer ben ik op bezoek bij een klant in het Westland, de volgende dag ben ik weer bij een klant in het zuiden van Nederland.” 

Zowel Koat als Martin Stolze zijn binnen de groente- en fruitsector actief. Eén van de stappen in het 'koppelproces' die gezet gaat worden is de oprichting van een servicepunt bij Martin Stolze voor klanten van Koat in het westen van Nederland.

Voor meer informatie:
Koat bv
Schoolstraat 19
5711 CP Someren
+31 (0)493 496 130
www.koat.nl 

Martin Stolze bv
Leemidden 6
2678 ME De Lier
+31 (0)174 518 113
www.martinstolze.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven