Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aurora neemt belang in Nederlandse wietteler Growery

Aurora Cannabis heeft een overeenkomst gesloten om te investeren in het Nederlandse Growery, een van de geselecteerde deelnemers aan het Experiment Gesloten Coffeeshopketen, ook wel bekend als het Nederlandse 'wietexperiment'. Daarin gaan tien telers wiet telen voor recreationeel gebruik.  

Een deel van de investering van Aurora in het bedrijf komt direct beschikbaar, een ander deel na het 'bereiken van bepaalde mijlpalen' door het Nederlandse bedrijf. Onder voorwaarden wil Aurora ook een lening verstrekken aan de cannabisteler om een teeltfaciliteit te bouwen. Ook wil men ondersteuning bieden. Aurora heeft zelf al een in 2018 opgerichte onderzoeksfaciliteit voor medicinale cannabis in Nederland. 

"Onze investering in Growery is een belangrijke vooruitgang voor onze wereldwijde recreatieve cannabisstrategie. Nederland wordt naar verwachting de grootste federaal gereguleerde recreatieve markt buiten Canada en is een bewijs dat ons succes op de medische markt in Europa overdraagbaar is naar recreatieve markten," aldus Miguel Martin van Aurora Cannabis.

"De gedeelde expertise van Growery en Aurora zal de levering van cannabis van hoge kwaliteit aan het nieuwe recreatieve programma in Nederland mogelijk maken," verklaart een woordvoerder van Growery. "Wij streven ernaar een drijvende kracht te zijn in deze zich ontwikkelende markt en een vooraanstaande leverancier van cannabis aan consumenten. In Aurora hebben we een ervaren partner gevonden met het wereldwijde leiderschap dat nodig is om een significante voorsprong mogelijk te maken."

Voor meer informatie:
Aurora
+1 844 928 7672
auroramj.com

Publicatiedatum: