Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lock Drives presenteert drie nieuwe producten

Voor het creëren van het optimale klimaat in de kas moeten alle installaties elke dag optimaal presteren. Het lucht- en het scherm- en energiedoek moeten snel en nauwkeurig open of dicht lopen. Ook de hijsverwarming en het mobiele goten systeem (MGS) moet precies bewegen zoals de teler of teeltmanager het wil. Hiervoor is een krachtige en betrouwbare aandrijfmotor nodig met een lange levensduur, ongeacht de vochtige omgeving in de kas, volgens Lock Drives dat komende week drie nieuwe producten presenteert. 

De producten die tijdens de International Floriculture Trade Fair in Vijfhuizen van 3 tot 5 november gepresenteerd worden zij: de elektrische aandrijfmotor EWA50 PowerDrive, de control unit LSC40 en de frequentieregelaar SPL60.

Dankzij zijn geïntegreerde eindschakelaar kan installatie en onderhoud van de EWA50 PowerDrive een stuk sneller en eenvoudiger uitgevoerd worden, belooft de producent. Met de mechatronische besturingseenheid LSC40 is de teler vervolgens verzekerd van een precieze, snelle en gemakkelijke eindstanduitschakeling en de plug & play frequentieregelaar SPL30 maakt het mogelijk om lucht en schermen langzaam te openen en snel dicht te laten lopen met drie variabele standen tot 15 omwentelingen per minuut.

Lock Drives is op de IFTF te vinden in stand B4.18.

Voor meer informatie:
Koos Maat
Lock Drives
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
jmt@lockdrives.com
www.lockdrives.com/nl

Publicatiedatum: