Pipp Horticulture neemt GGS Groep over

Pipp Horticulture heeft de GGS Group of Companies overgenomen. GGS, gevestigd in het Canadese Vineland in Ontario produceert kassen en kweekoplossingen voor kassen, waaronder traditionele roltafels, verwarmings- en ventilatiesystemen en schermsystemen.

"We zijn verheugd om het hele GGS team te verwelkomen in de Pipp familie van bedrijven," zegt

Craig Umans, Pipp voorzitter en CEO van Pipp laat weten samen met GGS een nieuwe groeistap te willen zetten. Die stap wil men zetten op de Noord-Amerikaanse markt, vult Leigh Coulter, President en eigenaar van GGS, aan.  

"Onze expertise in het ontwerpen, produceren en installeren van commerciële kasconstructies, gecombineerd met Pipp's state-of-the-art vertical farming en ruimte optimalisatie oplossingen, zal ons in staat stellen om Noord-Amerikaanse telers een complete en efficiënte oplossing te bieden."

"Deze overname is een nieuwe stap in de strategie van Pipp om wereldwijd de leverancier van kant-en-klare oplossingen voor alle segmenten van de tuinbouw te worden," zegt Marc Paiement, Senior Partner bij Novacap. "We kijken ernaar uit om gedurende dit proces met hen te blijven samenwerken."

Na deze transactie zal Coulter President en CEO blijven en zullen de activiteiten onder de vlag van GGS plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Pipp Horticulture
2966 Wilson Drive NW
Walker, Michigan 49534, VS
+1 616 988 4044
info@pipphorticulture.com
www.pipphorticulture.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven