28 oktober: Research Impact Accelerator Event in World Horti Center

Op 28 oktober vindt in het World Horti Center het Research Impact Accelerator Event plaats dat zich richt op de huidige mogelijkheden om de impact van tuinbouwonderzoek voor de praktijk nog verder te vergroten.

Key Note speaker is David Sweeney, Executive Chair van Research Engeland en architect van het Research Excellence Framework dat in Groot-Brittannië de onderzoekswereld meer heeft weten te richten op de maatschappij. David, die de grootste onderzoeksfinanciering ter wereld leidt, zal aangeven welke lessen hieruit voor Nederland zijn te trekken en wordt daarbij ondersteund door een onderzoeksrapport dat op het seminar wordt uitgebracht door Innovaconnect over Impactbevordering binnen de tuinbouw. Een aantal scherpe aanbevelingen worden gepresenteerd over meer effectieve consortiavorming voor Impact maximalisatie.

Daarnaast zullen onder leiding van Ernst van den Ende, directeur Plant Sciences Group van Wageningen University & Research, lessen getrokken worden over de beste rolverdeling in het veld samen met sleutelspelers vanuit NWO, het bedrijfsleven en uiteenlopende wetenschappelijke disciplines.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden door naar de website van Impact 2025, een programma van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven