Levendige uitwisseling en discussies op DOGK 2021

Op het 11e Duitse groenten- en fruitcongres, DOGK 2021, dat van 13 tot en met 14 september in Düsseldorf plaatsvond, kwamen weer vele verschillende vertegenwoordigers van de hele sector bijeen. Als aftrap werd maandag in Keulen het go2markets-concept gepresenteerd.

In 2020 was het wegens corona niet mogelijk, maar nu, een jaar later, mochten de deelnemers 's avonds weer bijeenkomen voor het traditionele gezamenlijke diner in de Seifenfabrik van Dr. Thompsons in Düsseldorf. De stemming was uitgelaten en het was duidelijk dat men blij was oude bekenden en nieuwe relaties uit de AGF-sector te ontmoeten.

De dag erna volgden presentaties en discussies over de consumentenmarkt, de wet op de toeleveringsketen, de detail/retail in de toekomst en het koopgedrag tijdens en na de lockdowns. Bij wijze van welkom leidden de moderatoren Hans-Christoph Behr van AMI en David Hintzen van GS1 het programma in.

Daarnaast presenteerden ook bedrijven uit verschillende landen hun producten. In de komende dagen verschijnen op onze zustersite Freshplaza.de meer gedetailleerde artikelen over de afzonderlijke presentaties.

Tot die tijd kunt u een indruk krijgen van DOGK 2021 in deze fotoreportage.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven