"zij die van ver kwamen, verdienen een lintje"

Macfrut 2021: anders, maar geslaagd

De Macfrut beurs 2021, die in het Italiaanse Rimini plaatsvond van 7 tot 9 september, zit erop. In een klimaat van optimisme kon de sector zijn beste beentje voorzetten en konden bedrijven en klanten elkaar ontmoeten.

Klik hier om de foto's te bekijken. 

“Het kan altijd beter, maar we zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten, in het licht van de huidige situatie. Vooral uit het buitenland waren er enkele afvallers, en degenen die erin slaagden te komen, bijvoorbeeld uit Afrika of Amerika, verdienen een lintje”, zei beursvoorzitter Renzo Piraccini.


Jan-Pieter Wiepkema (Freeland) op bezoek bij Del Maap

“Er waren misschien een paar bezoekers minder dan bij de 'normale' Macfrut, maar iedereen die er moest zijn, was er, en ik ben zeer tevreden”, was een vaak gehoorde reactie.


Engels Machines

Er waren ook teleurgestelde reacties te horen. “Ik had meer actie verwacht, want er was veel verlangen om elkaar weer te zien. Na een sprankelende dinsdagochtend was het hoogtepunt eigenlijk al voorbij. Dat was jammer.”


Elisam

Op de tentoonstelling werden tal van nieuwigheden gepresenteerd. De bedrijven hebben zeker laten zien dat ze Macfrut kiezen als showcase om de meest interessante innovaties en nieuwe productlijnen of productieafdelingen te presenteren.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven