Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biokennisweek gaat samenwerken met BioForum Vlaanderen

Tholen - Bionext en BioForum Vlaanderen gaan samenwerken in aanloop naar en tijdens de Biokennisweek (10 tot en met 14 januari 2022). Lieve Vercauteren (directeur) en Marijke Van Ranst gingen begin september namens BioForum Vlaanderen bij de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch in gesprek met Bionext-directeur Michaël Wilde. Daarmee werd de samenwerking officieel beklonken.

Michaël Wilde en Lieve Vercauteren

'Trots op een bloeiende samenwerking in het kader van de Biokennisweek!', zo meldde Bionext al op LinkedIn naar aanleiding van dit gesprek. "We zien veel kansen voor samenwerking met België voor de Biokennisweek. Zeker nu de beurs in 's-Hertogenbosch gehouden wordt, is deze goed bereikbaar vanuit België. BioForum Vlaanderen gaat in België exposanten en bezoekers werven. Er zal een België Paviljoen worden ingericht op de Biobeurs. Ook bij het kennisprogramma tijdens de Biokennisweek gaan we met onze zuiderburen samenwerken", vertelt Paulien Hoftijzer namens Bionext.

Bijdrages Biokennisweek
Vrijdag 17 september 2021 was de uiterste inleverdatum voor het indienen van voorstellen voor het inhoudelijk programma van de Biokennisweek. Klik hier voor meer informatie daarover.

Voor meer informatie:
Paulien Hoftijzer
Bionext/Biobeurs
Nieuwe Kazernelaan 2 D42
6711 JC Ede
+31 (0)6 52 011 884
hoftijzer@bionext.nl 
www.bio-beurs.nl