Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Managementswijziging binnen Svensson VS

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij Ludvig Svensson heeft Mauricio Manotas besloten om en nieuwe uitdaging aan te gaan. "Gedurende deze jaren heeft Mauricio een sterk team opgebouwd in Noord- en Zuid-Amerika. Hij heeft een cruciale rol gespeeld bij de uitbreiding van onze faciliteiten in de VS en het creëren van een lokale vestiging in Mexico," aldus Anders Ludvigson, CEO van Ludvig Svensson. "We willen Mauricio bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel geluk voor de toekomst."

Mauricio voegt zelf toe: "Na 18 jaar heb ik besloten een nieuwe bladzijde in mijn professionele carrière om te slaan en Svensson te verlaten. Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met geweldige collega's. Ik wil Anders Ludvigson bedanken voor zijn vertrouwen en steun gedurende al deze jaren. Ik zal altijd een zwak voor Svensson blijven houden."

Mauricio kijkt ernaar uit om aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen. "Ik ga werken bij een bedrijf dat de toekomst van de tuinbouwsector ingrijpend zal veranderen."

Matt Bonavita, die momenteel de positie van salesmanager Noord-Amerika bekleedt, zal op 1 oktober worden benoemd tot nieuwe directeur en bestuursvoorzitter van Ludvig Svensson.

Voor meer informatie:  
Ludvig Svensson
Publicatiedatum: