30 september ledenbijeenkomst GroentenFruit Huis over ontwikkelingen voedselveiligheidsprogramma

Op donderdagmiddag 30 september organiseert GroentenFruit Huis de online ledenbijeenkomst: 'ontwikkelingen voedselveiligheidsprogramma', van 14:00 - 15:30 uur. Nicolette Quaedvlieg en Daan van Empel van GroentenFruit Huis vertellen deelnemers meer over actuele onderwerpen en er is ook ruimte om vragen te stellen.

Nicolette Quaedvlieg: "We organiseren deze jaarlijkse ledenbijeenkomst voor de zesde keer en het is fijn om op deze manier contact te hebben met onze leden over het thema voedselveiligheid. We praten onze leden bij en krijgen tegelijkertijd feedback waar we als vereniging weer mee aan de slag kunnen gaan." Borgen van de voedselveiligheid is één van de prioriteiten in de AGF-sector en daarmee een belangrijk aandachtsgebied in de werkzaamheden van GroentenFruit Huis. Aan de hand van een voedselveiligheids-programma werkt team voedselveiligheid & kwaliteit van GroentenFruit Huis voor en samen met de leden aan een passend voedselveiligheidssysteem en versterking van de voedselveiligheidscultuur in de AGF-sector.

Programma
Tijdens de bijeenkomst wordt u onder andere bijgepraat over de ontwikkelingen m.b.t. de corporate story, voortgang van het delen van residu data middels EWRS (Food Compass), de herziening van GlobalGAP naar versie 6 en de relatie met Global Food Safety Initiative (GFSI) benchmarkt. Dit en meer komt aan bod tijdens de ledenbijeenkomst: ontwikkelingen voedselveiligheidsprogramma GroentenFruit Huis. Tevens is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen en input te geven.

Aanmelden
Leden van GroentenFruit Huis kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst op donderdag 30 september (14:00 - 15:30 uur) via het ledenportaal van GroentenFruit Huis.

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
+31 (0)79 368 11 13 
info@groentenfruithuis.nl      
www.groentenfruithuis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven