5 oktober kennisevent over glastuinbouwinnovatie

Wageningen University & Research, businessunit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre organiseren op 5 oktober een kennisevent in het teken van de laatste innovaties in de glastuinbouw.

Op de Violierenweg vindt ondertussen alweer 15 jaar onderzoek plaats waarin is bijgedragen aan het initiƫren en implementeren van innovaties, en daarmee aan een duurzame en rendabele glastuinbouw. In 15 jaar is er veel gebeurd en hier willen de organiserende partijen kort bij stilstaan.

Verder wil men vooral vooruitkijken naar de uitdagingen waar de sector de komende 15 jaar voor staan. In verschillende workshops delen de organisatoren de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED-belichting, digitalisering, robotisering, etc. met het oog op de toepassing in de teelt.

Noteer de datum: 5 oktober vanaf 13:00 uur alvast in uw agenda. De uitnodiging met het programma volgt binnenkort.

Het kennisevent maakt deel uit van de Horti Science Park Event Weeks welke georganiseerd worden door de Gemeente Lansingerland, Wageningen University & Research, business unit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre. Alle evenementen worden georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Bron: Delphy


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven