Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

5 oktober kennisevent over glastuinbouwinnovatie

Wageningen University & Research, businessunit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre organiseren op 5 oktober een kennisevent in het teken van de laatste innovaties in de glastuinbouw.

Op de Violierenweg vindt ondertussen alweer 15 jaar onderzoek plaats waarin is bijgedragen aan het initiƫren en implementeren van innovaties, en daarmee aan een duurzame en rendabele glastuinbouw. In 15 jaar is er veel gebeurd en hier willen de organiserende partijen kort bij stilstaan.

Verder wil men vooral vooruitkijken naar de uitdagingen waar de sector de komende 15 jaar voor staan. In verschillende workshops delen de organisatoren de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED-belichting, digitalisering, robotisering, etc. met het oog op de toepassing in de teelt.

Noteer de datum: 5 oktober vanaf 13:00 uur alvast in uw agenda. De uitnodiging met het programma volgt binnenkort.

Het kennisevent maakt deel uit van de Horti Science Park Event Weeks welke georganiseerd worden door de Gemeente Lansingerland, Wageningen University & Research, business unit Glastuinbouw en Delphy Improvement Centre. Alle evenementen worden georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Bron: Delphy

Publicatiedatum: