Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro Businessclub Westland gaat speeddaten

Tholen - "Als Agro Businessclub Westland, waar we gewend zijn elkaar 3 à 4 keer per jaar te ontmoeten, hebben we elkaar helaas al een heel lange tijd niet kunnen zien. We zijn benieuwd hoe het met iedereen gaat en wat iedereen bezig houdt. Hoe wordt het ondernemen in de coronatijd ervaren? Genoeg vragen en voldoende gespreksstof. Daarom is er aan alle leden gevraagd: ‘Wil je met ons op date?'.

Op donderdag 8 juli 2021 is de netwerkclub welkom in de sfeervolle salon van De Viersprong in ‘s-Gravenzande. Tijdens dit event worden er verschillende speeddates in kleine groepjes georganiseerd. Hierbij gaan we weer terug naar waar Agro Businessclub Westland voor bedoeld is: netwerken, van elkaar leren en elkaar inspireren. Een soort hernieuwde kennismaking, terug naar ‘ouderwets’ in plaats van naar een ‘nieuw normaal’.

"Met ongeveer vijftig personen van verschillende toonaangevende bedrijven uit Westland mogen we verwachten dat dit een groot succes wordt. Wil je meer weten over Agro Businessclub Westland? Kijk dan op www.agrobusinessclubwestland.nl en wellicht zien we jou op een van onze bijeenkomsten."

Publicatiedatum: