Naamswijziging voor tomatenscout

Pascale Tammes, eigenaar van HOdds, is voortaan eigenaar van Variety Matching. Dat is de nieuwe naam van het bedrijf dat sinds 2014 scout naar innovatieve en betere tomatenrassen voor tomatenproducenten en supermarkten. 

De naamwijziging komt op een logisch moment. Pascale Tammes legt uit: “Corona en ToBRFV hebben gezorgd voor een verminderde reisfrequentie van onze doelgroep en een toename in aanvragen voor onze diensten ‘Innovatie & Ontwikkeling’ en ‘Benchmarken & Rasadvies’. Ook hebben we in de afgelopen tijd hard gewerkt aan de strategie voor de aankomende vijf jaar. Hierbij staan langdurige vertrouwelijke relaties met klanten en heldere communicatie voorop. Daarbij past de nieuwe naam Variety Matching, die duidelijk omschrijft wat wij doen: het matchen van het juiste ras bij de juiste klant. Het juiste ras dat matcht bij ‘onze klant’ én uiteraard ‘de klant van de klant.”

Nieuwe website
Met de nieuwe website www.varietymatching.com wordt duidelijk gecommuniceerd wat Variety Matching doet en waar Variety Matching voor staat. "Omdat onze klanten uniek zijn, een eigen strategie hebben en onder verschillende omstandigheden telen, is één-op-één contact met de klant vereist om advies op maat te kunnen geven. Producenten en supermarkten kunnen op de website een verzoek indienen voor een online meeting waarin zij hun vragen kunnen stellen en wij samen met hen een zoekprofiel kunnen opstellen.”

Innovatie & Ontwikkeling
Variety Matching werkt uitsluitend vóór tomatenproducenten en supermarkten en samen met veredelingsbedrijven en de consumenten. Afhankelijk van de behoefte van de klant kan de klant kiezen tussen twee diensten die hem een oplossing bieden.

"Innovators die op zoek zijn naar innovaties of een top smaak en hierbij ondersteuning zoeken, niets willen missen of een second opinion willen hebben, kiezen voor de dienst ‘Innovatie & Ontwikkeling’", legt Pascale uit. "Variety Matching helpt hen mee in de zoektocht naar innovatieve en de beste rassen in binnen en buitenland. De parels onder de tomaten. Elke tomaat die wij tegenkomen wordt geproefd. Van interessante rassen worden productkarakteristieken gemeten, plantbeschrijvingen gemaakt en indien nodig worden er kleinschalige consumentenonderzoeken uitgevoerd om de positie van het ras beter te kunnen bepalen.”

Benchmarken & Rasadvies
Klanten die op zeer korte termijn een commercieel ander ras zoeken voor grootschalige productie, hun segment willen uitbreiden, het schap willen optimaliseren of een product willen vervangen kiezen voor de dienst ‘Benchmarken & Rasadvies’. "Wij vergelijken hun ras met de rassen in onze database. Zij krijgen een op de klant afgestemd rasadvies dat matcht met hun zoekprofiel.”

Voor meer informatie:
Variety Matching
info@varietymatching.com
www.varietymatching.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven