Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cursus Agile werken, InnovationQuarter en Sobolt

Leer en floreer in complexe en instabiele digitaliserende wereld

InnovationQuarter en Sobolt organiseren een serie bijeenkomsten waarin teelt- en innovatiemedewerkers van vruchtgroentenbedrijven leren om volgens de agile methode te werken aan digitalisering. Deelnemers leren samenwerkingsverbanden aan te gaan rond digitale technologieën, met als doel nieuwe, innovatieve producten of diensten met bijbehorende businessmodellen.

Agile werken maakt het organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Het geeft de wendbaarheid om te floreren en te groeien in een complexe en instabiele digitaliserende wereld. Tijdens de bijeenkomsten leren medewerkers van deelnemende bedrijven agile samenwerken met ontwikkelaars van digitale technologie. Dit gebeurt door de theorie van het agile werken te combineren met het uitwerken van een concrete innovatie casus.

De serie van vijf bijeenkomsten worden verzorgd door InnovationQuarter en Sobolt (ontwikkelaar van AI-technologie). Op 24 juni start de eerste pilot. Is de pilot een succes, dan wordt dit initiatief opgeschaald en starten in de periode september 2021 tot december 2022 drie nieuwe groepen. Afhankelijk van de behoefte zal de doelgroep worden aangepast.

Meer informatie en het complete programma vindt u hier.

Het aantal deelnemers is beperkt i.v.m. de maximale groepsgrootte door de coronaregels. De bijeenkomsten vinden plaats in World Horti Center in Naaldwijk.

Opgeven kan door een mail te sturen naar: Colinda de Beer, colinda.debeer@innovationquarter.nl.

Publicatiedatum: