27 mei: Live uitzending GroentenFruit Huis en Koninklijke Nederlandse Roeibond

Op donderdag 27 mei a.s. organiseren Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) en GroentenFruit Huis de live uitzending: 'Welke rol moeten overheid, bedrijfsleven en verenigingen pakken om een gezonde voedselomgeving te creëren?'

Onder leiding van voormalig olympisch roeier Govert Viergever gaat men gesprek over het belang van gezonde voeding in combinatie met (top)sport.

In drie verschillende blokken gaan de organisaties in gesprek over de rollen van sportverenigingen, bedrijfsleven en de overheid. Te gast zijn o.a. Mark Wouters (Topsport Chef-kok), Marjolein Bolhuis-Eijsvogel (JOGG, Gezonde Omgeving en Publiek Private Samenwerkingen), Debby Stam (oud international volleybal en Team: fit coach), Koen Joosten (Kinderarts Erasmus MC) en Janine Luten (algemeen directeur GroentenFruit Huis).

"Tijdens de digitale kennismaking tussen GroentenFruit Huis en KNRB bleek dat er verschillende haakjes zijn waarbij beide partijen elkaar kunnen versterken. Gezonde voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in het kader van een gezonde leefstijl. Een samenwerking tussen beide partijen lag daarom voor de hand", aldus Anne Marie Borgdorff (Voeding & Gezondheid bij GroentenFruit Huis).

Aanmelden
De live uitzending wordt georganiseerd door KNRB en GroentenFruit Huis en vindt plaats op donderdag 27 mei a.s. van 14.30 - 16.00 uur. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is dit onderwerp uit om hieraan deel te nemen en te laten inspireren. Klik hier om aan te melden. 

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
079 - 368 11 00
info@groentenfruithuis.nl  
www.groentenfruithuis.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven