Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enza Zaden sluit zich weer aan bij Tomatoworld

In de kas van Tomatoworld staan dit jaar 18 tomatenrassen van Enza Zaden. Zij hebben zich weer aangesloten bij het netwerk van partners. Ook in de eerste vijf jaar van Tomatoworld was Enza al partner.

De eerste oogst in Tomatoworld wordt medio april verwacht. Bezoek is mogelijk op afspraak met in achtneming van de Covid-19-maatregelen.

De kernvraag die in de tentoonstelling van Tomatoworld centraal staat 'Hoe voeden we in 2050 bijna 10 miljard mensen', is ook een belangrijk uitgangspunt bij Enza Zaden. In de dagelijkse bezigheden gaat het om het ontwikkelen van de juiste rassen voor het juiste klimaat zodat overal ter wereld gevarieerde en gezonde groenten kunnen worden gegeten. 

Voor Enza Zaden is de nieuwe richting van Tomatoworld waarin data gedreven teelttechnologieën gevalideerd en gedemonstreerd worden, een interessante ontwikkeling waar ze graag bij willen zijn. 

Publicatiedatum: