Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AeroFarms wordt beursgenoteerd

AeroFarms gaat de beurs op. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt. De geschatte vermogenswaarde van het bedrijf komt uit op ongeveer 1 miljard euro. 

Voor de beursgang is AeroFarms een fusie-overeenkomst aangegaan met Spring Valley Acquisition. Na afronding van de transactie wordt het bedrijf beursgenoteerd op Nasdaq onder het nieuwe tickersymbool 'ARFM'. 

Klaar voor verandering
David Rosenberg, mede-oprichter en CEO van AeroFarms: "Ons bedrijf bevindt zich op een keerpunt waarop we, nu onze techniek werkt, serieus gaan beginnen met onze expansieplannen. Met de steun van Spring Valley hebben we niet alleen het kapitaal om ons plan uit te voeren, maar ook een sponsor die dezelfde ESG-filosofieën deelt om een positieve impact te hebben op de wereld, terwijl hij ook de belangen van onze aandeelhouders dient."

Chris Sorrells, CEO van Spring Valley vult aan: "AeroFarms heeft een technologische voorsprong op de sector door de ontwikkeling van een innovatieteam dat een robuuste en groeiende portefeuille van intellectueel eigendom van o.a. patenten heeft opgebouwd"


Links David Rosenberg en rechts Chris Sorrells  

Voor meer informatie:
AeroFarms
info@aerofarms.com
www.aerofarms.com 

Publicatiedatum: