Ecoation en Mucci Farms werken samen aan productonderzoek

Naast de lancering van een nieuwe OKO Immersive-oplossing bij Mucci Farms heeft de teler met producent Ecoation ook een overeenkomst getekend voor de start van productontwikkelingsonderzoek in 2021/22 in de kassen van Mucci Farms in Ontario. "De uitgebreide faciliteiten van Mucci Farms en de diverse gewassen bieden de ideale omgeving voor ons om onze geteste commerciële producten te lanceren en grote stappen te zetten in de ontwikkeling van toekomstige producten," laat robot- en softwareontwikkelaar Ecoation weten.


 
Sinds de commerciële implementatie in 2019 heeft Ecoation geprofiteerd van de ervaring die ze in 18 maanden tijd hebben opgedaan in kassen over de hele wereld en van de feedback van klanten. Deze lessen werden afgelopen december omgezet in upgrades van de hardware.

Nu kan het nieuwe OKO-platform leveren op drie belangrijke gebieden: IPM, Yield Production Assessment en Crop Work en is deze eenvoudig toegankelijk met implementatieopties voor bestaande kaskarren. Het OKO Immersive-platform dat bij Mucci Farms in gebruik is genomen, biedt belangrijke metingen van de plantgezondheid en bevat interessante nieuwe functionaliteiten, zoals een volledig 360 8K-beeld van de kas.

"We zijn erg blij met de samenwerking met Mucci Farms. Ze zijn een van de meest proactieve en moderne kasteeltbedrijven ter wereld. Daarom is het een logische plek voor ons om onze geavanceerde technologie te implementeren," zegt oprichter en directeur dr. Saber Miresmailli van Ecoation. "Mucci Farms is een technologische pionier die nieuwe standaarden bepalen in de sector. Doordat ze zowel een betalende klant van de bestaande Ecoation-technologie zijn en onderzoekspartner voor onze toekomstige ontwikkelingen, heeft Ecoation eersteklas inzichten in de toekomst van de teeltsector en kunnen we zien hoe we een rol kunnen spelen in de formatie en vooruitgang daarvan. Ons Human+Machine-platform kan aanzienlijk profiteren van de samenwerking met het team van Mucci Farms."

"Bij Mucci Farms is ons doel allereerst om de beste oplossingen te zoeken waarmee we consumenten efficiënt kunnen voorzien van consistente smaakvolle versproducten. We bereiken deze doelen met een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling, wat een van de pilaren is van ons bedrijf. Daarom zijn we blij met Ecoation als partner om onze inspanningen om de tuinbouwsector te verbeteren verder vorm te geven," zegt Bert Mucci, directeur van Mucci Farms.

Voor meer informatie:
Saber Miresmailli
Ecoation
info@ecoation.com
www.ecoation.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven