Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Harvest House waarschuwt tegen oplichters:

"Namen Rainbow International en Harvest House worden misbruikt"

Harvest House waarschuwt collega's in de AGF-branche dat de namen  Rainbow International B.V. en Harvest House worden misbruikt door oplichters. "Een bedrijf met de naam Rainbow Import Export B.V. met als moeder Rainbow Holding B.V. heeft bestellingen geplaatst voor de levering van fruit. Beide bedrijven zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en gevestigd te Amsterdam. Het import-exportbedrijf heeft ook een BTW nummer. De holding is directeur in het import-export bedrijf.

Als onderbouwing van de financiƫle gegoedheid van de bedrijven werd gebruik gemaakt van een vervalste garantie vanuit Rainbow International B.V.. Doordat betalingen uitbleven, ging men contact zoeken met Rainbow International en weten wij hiervan. En weten de betrokken leveranciers en transporteurs dat ze zijn opgelicht", vertelt commercieel directeur Yvonne Geurten. "Wij willen hiermee anderen waarschuwen voor deze praktijken en tevens te kennen geven dat Harvest House en Rainbow International B.V. het betreuren dat onze bedrijfsnamen worden gebruikt voor dit soort praktijken. Wij doen aangifte bij de politie en hebben melding deze zaak gemeld bij de kredietverzekeraars."

Voor meer informatie:
Yvonne Geurten
Harvest House
T: +31 (0)174 519 257
y.geurten@harvesthouse.nl 

Harvest House waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl/Groentennieuws.nl dragen geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl/www.groentennieuws.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.

Publicatiedatum: