Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bram Meulblok nieuwe aanwinst Tungsram Agritech team

Bram Meulblok is de nieuwe regionale verkoopmanager van Tungsram Agritech. Hij gaat zich focussen op de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Hij neemt bijna 10 jaar ervaring in belichting mee. Naast tuinbouwbelichting heeft Bram ook ervaring in optiek en lichtmetingen. Hij studeerde technisch management en kan met een teler praten over meer dan alleen licht. 

"De reden dat ik voor deze functie heb gekozen, is dat Tungsram Agritech de klanten écht wil helpen succesvol te zijn. Dat zit in het DNA van iedereen bij het Agritech team. Daarnaast heeft het bedrijf een groot R&D team met veel ervaring in het ontwikkelen van LED armaturen."

Tungsram maakte eerst deel uit van General Electric voor EMEA en ontwikkelde LED portfolio's voor verlichting in het algemeen, industriële verlichting, autoverlichting en luchtvaart. Naast de ervaring in het ontwikkelen van LEDlicht met een hoge kwaliteit, produceert het bedrijf alle producten in de EU (Hongarije om precies te zijn), dus het op tijd leveren van de goederen is geen probleem. 

"Tungsram kan ook produceren tegen goede prijzen door haar grootschalige productiefaciliteit in Hongarije. Al deze factoren samen zijn een garantie voor succes in de no-nonsense markt van tuinbouwverlichting," legt Bram uit. 

 

Voor meer informatie:
Tungsram
Bram Meulblok
bram.meulblok@tungsram.com 
www.agritech.tungsram.com

Publicatiedatum: