Robert Van Der Geest aan roer Mexicaanse kas Nature Fresh Farms

Nature Fresh Farms heeft in de persoon van Robert Van Der Geest een nieuwe General Manager gevonden voor hun team in Mexico. Nature Fresh Farms heeft financieel geïnvesteerd in het runnen van een kas van 6 hectare met nog eens 6 hectare in aanbouw in Centraal Mexico. Robert Van Der Geest is aangenomen om het bedrijf te leiden en de rol van General Manager van Nature Fresh Farms Mexico op zich te nemen. 

De van oorsprong Nederlandse Robert begon zijn carrière in de snijbloemensector, maar gaat nu Noord-Amerika van verse groenten voorzien.

Robert heeft vijf jaar een snijbloemenproject in Mexico gerund en na zijn terugkeer naar Nederland maakte hij de omslag naar de teelt van groentes. In 2016 verhuisde hij terug naar Mexico om het management van kassen daar terug op te pakken. 

Robert zal verantwoordelijk zijn voor de initiële opstart van deze locatie en zal zich buigen over personeel en operationeel management ter verzekering dat de locatie goed loopt en daarbij helpen deze kas te integreren met de rest van de bezigheden van Nature Fresh Farms. Hij is erg enthousiast over de nieuwe kansen die zich voordoen in Mexico en kijkt er naar uit meer kennis te vergaren en dit toe te passen in de teelt. 

"Een van de eerste dingen die ik opmerkte over dit bedrijf is de teamsfeer, wat een geweldige prestatie dit is voor een bedrijf zo groot als dit," zei Robert. "Ik kijk er naar uit om te werken met een team wat zo innovatief is en constant groei nastreeft."

Nature Fresh Farms teelt met locaties in in Leamington, ON, Delta, OH, en Mexico jaarrond.

Voor meer informatie:
NatureFresh Farms

www.naturefresh.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven