"We willen verder groeien, maar wel op een realistische manier"

Hin Fresh Company bestaat vijf jaar

Tholen - Vijf jaar geleden startte Ivo Hin samen met zijn vader Ronald een eigen zaak in de AGF-handel: Hin Fresh Company. Enkele jaren later kwam ook broer Bas in het bedrijf. "Mijn vader vond het geweldig om zijn ervaring in de AGF-handel met ons te delen en gezamenlijk een bedrijf op te zetten. Toen hij deze zomer onverwachts kwam te overlijden, was dat voor ons een grote slag. Ondanks de coronacrisis en zijn overlijden hebben we het jaar goed afgesloten. We zijn er trots op om het bedrijf voort te zetten", vertelt Ivo.


Ivo en Bas Hin

De werkwijze is in de vijf jaar dat het bedrijf bestaat nauwelijks veranderd. "We spelen tailor-made op de vraag van onze klanten in het retail- en groothandelskanaal in. Hiervoor hebben we de juiste partners gevonden die ons daarin ondersteunen. We hebben pro-actief onze retailklanten benaderd met onder meer productintroducties, gericht op verpakking en beleving, wat toch wel uniek is in de AGF-wereld", vertelt Ivo.

"We voorzien onze klanten van het gehele assortiment, maar paprika's, aubergines en ronde courgettes zijn onze hoofdproducten. Vanaf de start van het bedrijf waren we vooral actief op de Belgische, Duitse en Ierse markt. Mijn broer Bas, die verantwoordelijk is voor Business Development richt zich met name op het ontwikkelen van nieuwe afzetmarkten en dat werpt zijn vruchten af, de laatste jaren zetten we ook steeds meer stappen op de Scandinavische markt", vertelt Ivo.

Hij ziet het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet. "Het is voor iedereen een onzekere tijd, maar met positiviteit en juiste mindset kom je een heel eind. We zijn dan ook volop bezig met plannen voor de toekomst. We willen zeker groeien de komende vijf jaar, maar wel binnen de plannen van ons businessmodel, dus op een verstandige en realistische manier"

Voor meer informatie:
Ivo Hin
Hin Fresh Company
Beukenlaan 1A
5541 VJ Reusel
Tel: +31 13 808 0006
ivo@hinfreshcompany.com
www.hinfreshcompany.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven