Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westland Accountancy betrekt nieuw pand in Honselersdijk

Deze week hebben de drie eigenaren van Westland Accountancy (Peter van der Wilk, Paul Groenewegen en Ferry Zuiderwijk) samen met het team hun intrek genomen in het nieuwe pand aan de Boswoning 1 in Honselersdijk.

Peter: “Wij zochten al langere tijd naar een locatie met meer ruimte om klanten te ontvangen. We zijn enorm blij met de ruime eerste etage aan de Boswoning. Deze plek past goed bij ons. Het pand beschikt over veel licht, heeft uitzicht op de kassen, veel parkeerruimte en extra spreekkamers om onze relaties persoonlijk te ontvangen.”

Paul: “Echt fantastisch om te zien dat we met de juiste partners hebben gewerkt, want zij zorgden boven verwachting dat alles exact volgens planning verliep. En het resultaat is top. Alles is schitterend afgewerkt en het klimaat is ingeregeld. We kunnen vanaf het nieuwe jaar – mits de corona situatie het toelaat – hier heel fijn aan het werk.”

“Onze filosofie is zoveel mogelijk digitaal werken en door een perfect ICT-netwerk, de beste wifi-verbinding kunnen wij onze klanten volledig in de ‘cloud’ helpen met hun boekhouding. Zo veel als we op afstand zijn op dit moment, zo blij zijn we met de ruime parkeerruimte en spreekkamers om onze klanten ook persoonlijk van advies te voorzien”, sluit Ferry af.

Voor meer informatie:
Westland Accountancy
www.westlandaccountancy.nl

 

Publicatiedatum: