John Grootscholten, Daily Fresh Radish:

"Ons geluk dit jaar is geweest dat we gezonde voeding produceren"

Tholen - "De Kerstdagen en Oud & Nieuw zullen dit jaar anders zijn. Tijd voor bezinning", constateert John Grootscholten van Daily Fresh Radish. "We hebben een heel vreemd jaar achter de rug. Het woord Corona kan ik niet meer horen, laat staan uitspreken! Het heeft ook geen zin om terug te blikken naar het verloop van 2020. Ik ben blij dat ik geen beleidsmaker ben, want al doe je nog zo je best...je doet het nooit goed voor iedereen!"

Voor de één is de ramp groter dan voor de ander, voor sommigen is het juist iets wat omzet in het laatje brengt. Zo hebben de supermarkten dit jaar erg goed gedraaid. Wij hebben ook één geluk dit jaar en dat is dat we gezonde voeding produceren. Gezond eten is belangrijker dan ooit tevoren en winkels die voeding verkopen mogen gelukkig nog open blijven. Dus wat dat betreft mogen wij niet al te veel klagen. Wij missen de horeca wel heel erg en hopen dat die weer snel open mogen gaan", aldus de radijsteler. 

"Wij werken gewoon door rond de feestdagen omdat de supermarkten natuurlijk wel radijs moeten hebben. Op naar 2021 en hopen dat alles positief wordt voor iedereen. Ook in 2021 staan we weer graag voor onze klanten klaar!" 

Voor meer informatie:
Daily Fresh Radish
Hoge Geest 25
2671 LK Naaldwijk
John: 0031 (0)6 51 59 28 38
Dennis: 0031 (0)6 54 24 44 14
F: 0031 (0)174 64 10 79 
E: info@dailyfreshradish.nl 
www.dailyfreshradish.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven