Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rekenen met lichtrecepten

De nieuwe tuinbouwcalculator van Luminus Devices biedt systeemengineers de mogelijkheid om uit 30 ledlampen te kiezen en hun eigen 'recept' voor specifieke belichting te creëren en dit op te slaan. Systeemengineers kunnen meerdere ledlampen selecteren en voorwaarden instellen voor de bedrijfsactiviteiten, inclusief de huidige en overgangstemperatuur en de fotosynthetische foton flux (PPF), optische kracht en elektrische kracht berekenen. 

Engineers kunnen virtueel een onbeperkt aantal variaties testen en onmiddellijk de spectrum- en prestatiegegevens inzien. "Ons uitgebreide portfolio van tuinbouwledlampen omvat het fotobiologische spectrum van 360 nm tot 800 nm+. En met drie pakketplatformen en vijf productseries is het voor onze klanten eenvoudig om de beste combinatie te kiezen en de specifieke PPF or PPF per Watt te bereiken die ze nodig hebben," zegt Yves Bertic, senior directeur van Global Product Marketing. "Met deze nieuwe calculator kunnen gebruikers aangepaste oplossingen creëren en in realtime zien hoe de veranderingen in de ledlampenmix de luminaire parameters beïnvloeden."

Door de gratis tuinbouwcalculator kunnen gebruikers de resultaten van mid-power en/of high-power ledlampen, verpakte ledlampen en/of COB's beoordelen en vergelijken en uiteindelijk een pakket materialen vaststellen met specifieke nummers voor de mix die hen het best past. 

Luminus Devices, Inc. ontwikkelt en vermarkt SSL-oplossingen zodat klanten kunnen overstappen van conventionele lamptechnologieën naar duurzame en energie-efficiënte ledlampen. Door technologie van de Massachusetts Institute of Technology (MIT) te combineren met innovaties uit Silicon Valley biedt Luminus een uitgebreid assortiment van ledoplossingen voor de wereldwijde markt, evenals gespecialiseerde verlichting met hoge output voor resultaatgedreven markten, waaronder beeldschermen voor consumenten, entertainmentverlichting en medische toepassingen. Het hoofdkantoor van Luminus is gevestigd in Sunnyvale, Californië. 

Voor extra informatie:
Luminus Devices, Inc.
Yves Bertic
E-mail: [email protected]    
www.luminus.com  

Publicatiedatum: