BIOFACH en VIVANESS gaan digitaal in 2021

In 2021 vinden de BIOFACH en VIVANESS alleen digitaal plaats. 's Werelds toonaangevende handelsbeurs voor biologische voeding en de internationale handelsbeurs voor natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging worden gehouden als een BIOFACH / VIVANESS e-Special. Met deze beslissing speelt organisator NürnbergMesse in op de veranderde omstandigheden van de dynamisch evoluerende pandemie en de effecten ervan op de wereldwijde gemeenschap van biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica. Tegelijkertijd zal deze stap een veilige planning mogelijk maken voor de wereldwijd verbonden sector. De data voor de BIOFACH / VIVANESS 2021 e-Special zijn 17-19 februari.

Petra Wolf, lid van de raad van bestuur van NürnbergMesse, zegt het volgende: "De talrijke gesprekken en diepgaande dialoog die we de afgelopen weken en maanden hebben gevoerd, hebben ons één ding duidelijk gemaakt. Binnen de sector biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica blijft het verlangen naar interactie, netwerken en kennisoverdracht met experts, en het ontdekken van trends en innovaties, groot en onverminderd groot, zeker in deze uitzonderlijke tijden. Zelfs in dit tijdperk van coronavirus is de hele sector absoluut vastbesloten om samen te komen om de nieuwste kwesties te bespreken, al was het maar in de digitale sfeer. In het licht van de pandemie en op basis van onze voortdurende dialoog met de gemeenschap en een uitgebreid onderzoek onder exposanten en bezoekers, vertrouwen we er echter op dat onze beslissing om een ​​digitaal evenement te organiseren nu alle spelers uit de sector in staat zal stellen om tijdig vooruit te plannen. Ik betreur het ten zeerste dat de fysieke beurs niet kan plaatsvinden en benadruk dat deze beslissing voor ons allemaal buitengewoon moeilijk was. Maar voordat we elkaar in 2022 weer op locatie in Neurenberg ontmoeten, biedt de BIOFACH / VIVANESS e-Special in 2021 een ideaal platform voor professionele dialoog."

Presentaties exposanten - netwerken - congres
De BIOFACH / VIVANESS 2021 e-Special biedt een uitgebreide reeks innovatieve opties, zoals bedrijfs- en productpresentaties, discussie- en dialoogformats zoals ronde tafels en andere formats voor netwerken met experts uit de industrie. Geavanceerde matchmaking-functies die geïnteresseerde partijen helpen om de juiste exposanten te vinden en vice versa zijn een ander integraal onderdeel van het e-Special-formaat. BIOFACH en VIVANESS 2021 bieden de gemeenschap van biologische voeding en natuurlijke en biologische cosmetica ook uitgebreide toegang tot kennisoverdracht op het BIOFACH- en VIVANESS-congres, dat een wereldwijd bereik heeft. Het belangrijkste congresthema in 2021 is: 'Shaping Transformation. Stronger. Together.'

Voor meer informatie: www.biofach.de 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.