AppHarvest gaat de beurs op

AppHarvest en Novus Capital hebben in samenwerking besloten dat AppHarvest de beurs op gaat. Na de transactie gaat het gefuseerde bedrijf verder onder de naam AppHarvest en zal deze naar verwachting aan de Nasdaq genoteerd blijven onder een nieuw ticker symbol. Het gefuseerde bedrijf wordt geleid door Jonathan Webb, oprichter en directeur van AppHarvest.

AppHarvest heeft teeltbedrijf van 24 hectare in Morehead, KY en werkt met team aan extra indoor teeltprojecten op grote schaal. 

Het huidige management van AppHarvest blijft behouden, ook na de deal. Wel is Peter C. Halt toegevoegd als Chief Financial Officer. 

"We zijn blij dat AppHarvest de beurs op gaat en bijna een half miljard dollar opbrengt in dat proces," zegt Jonathan Webb, oprichter en directeur van AppHarvest. "Hierdoor kunnen we onze missie om de tuinbouwsector te transformeren uitvoeren. Een missie die nog belangrijker is geworden sinds de pandemie heeft aangetoond hoe een steeds grotere afhankelijkheid van de import de voedselzekerheid in gevaar brengt. We weten nu dat we voor een veerkrachtiger voedselsysteem dat aan de groeiende behoeftes van de bevolking tegemoet komt gecontroleerde teeltomgevingen moeten bouwen, omdat deze veel minder hulpbronnen gebruiken en meer produceren.

We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe partnerschap met Novus Capital helpt onze tuinbouwfaciliteiten snel op te schalen en ons doel om de Amerikaanse tuinbouw te transformeren te behalen."

Voor meer informatie:
AppHarvest
www.appharvest.com
 
 
 
Novus Capital Corporation
www.novuscapitalcorporation.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven