Best Fresh Foundation Charity Golftoernooi

Als onderdeel van het MVO-beleid van Best Fresh zet de stichting “Best Fresh Foundation” zich door middel van sponsoring of activiteiten in voor goede doelen en maatschappelijke initiatieven in de regio. Op woensdag 23 september 2020 vond de derde editie van het Best Fresh Foundation Charity Golftoernooi plaats bij Golfclub Broekpolder in Vlaardingen. Vanwege COVID-19 dit jaar in een iets afgeslankte vorm, maar dit mocht een geweldige dag niet in de weg staan.

Tijdens het Charity Golftoernooi werd er gespeeld voor een fantastisch doel, namelijk Het Westerhonk. Een locatie van ’s Heeren Loo in Monster waar mensen met én zonder beperking samen wonen, werken, leren en recreëren. Voor ruim 550 mensen met een beperking is Het Westerhonk hun thuis, samen met 100 particuliere bewoners.


Klik hier voor de fotoreportage

In totaal kwamen er 60 zeer enthousiaste deelnemers naar Vlaardingen. Nadat zij zich hadden aangemeld, een goedgevulde goodiebag in ontvangst hadden genomen en nog even gewezen werden op de RIVM-maatregelen, kon het toernooi beginnen. Tijdens het toernooi liepen teams van vier personen in totaal 18 holes af om in de spelvorm Texas Scramble te spelen voor de overwinning. Tevens werd er ook gestreden om de ‘Longest’ en de ‘Neary’. Op de baan konden de deelnemers genieten van heerlijke en gezonde smoothies, gemaakt van producten van Best Fresh.

Aan het einde van het toernooi konden de deelnemers in het clubhuis genieten van een drankje. Voor aanvang van het diner was het tijd voor de prijsuitreiking waar de winnaars van de ‘Longest’ en de ‘Neary’ en het winnende team bekend werden gemaakt. Na de prijsuitreiking was het tijd voor het moment waar het de hele dag om draaide, namelijk de uitreiking van de cheque. Uiteindelijk mocht de Best Fresh Foundation een prachtige cheque van maar liefst € 15.000,- uitreiken aan ’s Heeren Loo Het Westerhonk. Eerder op de dag werd er door één van de deelnemers een hole in one geslagen, welke gevierd werd met nog een extra donatie van € 200,-. Dit bedrag werd nog toegevoegd en het officiële bedrag kwam daarmee op € 15.200,-! Dit fantastische bedrag zal een mooie bestemming krijgen.

Er kan teruggekeken worden op een fantastische dag! De Best Fresh Foundation wil dan ook alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage en enthousiasme!

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven