Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerard en Marijke Laan zetten Veltrop Seed Technology voort

Tholen - Voor Gerard en Marijke Laan waren de Zaadtechniek Demonstratiedagen 2020 deze week hun eerste beurs als eigenaren van Veltrop Seed Technology. In augustus namen ze het bedrijf over van eigenaar Dick Veltrop. Hiij was lange tijd bang dat vanwege zijn pensioen zijn levenswerk verloren zou gaan. Totdat Gerard en Marijke als opvolger zich meldden. "Net op tijd", vertelt Marijke.


Gerard en Marijke bij doekenband DM-1, om zaden in meer gradaties te sorteren t.o.v. oudere doekenbandsystemen. "Het principe bestaat al tientallen jaren, maar dan liep de band omhoog", aldus Gerard.

Ervaring
Met de nieuwe eigenaren aan het roer verhuist het bedrijf begin oktober naar een nieuw onderkomen in Andijk. Vooral Gerard brengt dan jarenlange ervaring mee in de besturings- en elektrotechniek. Hij reisde werkzaam in verschillende sectoren al de hele wereld over en zag kledingverfmachines, koelcellen, maar ook mobiele uitkijktorens. "Een hele boeiende tijd."

Nieuw pand
Op 3 augustus werden officieel de handtekeningen gezet. In het nieuwe pand kan ├ęcht begonnen worden. Er komt een mooie werkplaats met kantoor, en een showroom.

Daar gaan Gerard en Marijke, net zoals zij op de beurs in Zwaagdijk-Oost deden, machines demonstreren.

Het adres? Industrieweg 9c, 1619 BZ Andijk.

Voor meer informatie:
Veltrop Seed Technology
www.veltrop.nl
info@veltrop.nl