Vrijdagmiddag 18 september, 15:00 uur

Flynth licht Prinsjesdag toe in webinar

Op dinsdag 15 september is het Prinsjesdag 2020. De derde dinsdag van september is elk jaar weer een belangrijke dag voor u als ondernemer. De dagen daarna komt er veel informatie op u af.

Handig:  relevant nieuws samengevat in een Webinar
Op vrijdag 18 september organiseert Flynth een Webinar speciaal voor ondernemers. Hierin vatten wij al het relevante nieuws omtrent Prinsjesdag 2020 én alle maatregelen die voortvloeien uit het Noodpakket 3.0 voor u samen.

Belangrijke thema’s voor ondernemers
Onze specialisten zullen tijdens het Webinar op vrijdagmiddag 18 september samen met onze gastvrouw Margreeth Kloppenburg ingaan op alle belangrijke thema’s die tijdens Prinsjesdag ‘uit het koffertje’ zijn gekomen.

Snel op de hoogte van de belangrijkste informatie
Samen met onze specialisten wordt alle relevante informatie voor u als ondernemer samengevat. Bijvoorbeeld: hoe kunt u het beste anticiperen op de toekomst? Welke maatregelen zijn er getroffen? En wat zijn eventuele gevolgen voor u als ondernemer? Zijn er nieuwe subsidiemogelijkheden? We gaan samen dieper in op juist die thema’s, die voor u als ondernemer relevant zijn, zo ook het Noodpakket 3.0.

Kijk mee en stel uw vraag op vrijdagmiddag 18 september
Prinsjesdag 2020: Wij maken het u makkelijk. Kijk na een drukke werkweek op vrijdagmiddag 18 september om 15:00 uur mee naar het Prinsjesdag Webinar – De Samenvatting, zodat u in minder dan één uur tijd op de hoogte bent van alle relevante informatie rondom Prinsjesdag 2020. Het Webinar is interactief, dus u kunt al uw ondernemersvragen live stellen aan onze specialisten. 

Prinsjesdag Webinar – De Samenvatting  
Vrijdagmiddag 18 september, 15:00 uur. Inschrijven voor het Prinsjesdag Webinar is gratis en kan op via het formulier op deze pagina. Het Prinsjesdag Webinar is uiteraard ook op een later moment nog terug te kijken.

bron: Flynth


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven