"kleine stimulans afzet is mooi meegenomen"

Giftbox met gezond tintje als blijk van waardering voor personeel

Tholen - Een aantal ondernemers in het zuiden van Nederland heeft de koppen bij elkaar gestoken en samen een Special Gift Box ontwikkeld. Nu veel bedrijfsfeestjes niet doorgaan een manier om het personeel toch een blijk van waardering te geven én ook een zetje in de rug voor de afzet van o.a. snackgroenten, die vanwege corona moeizaam is verlopen dit jaar, vertelt Carla Houben van komkommerkwekerij Mellantas.

"Wij zouden normaal gesproken aan het eind van het seizoen een bedrijfsfeest geven voor het personeel, maar dat kan nu niet door corona. Ook collega's hebben dat probleem en dus willen wij bedrijven met deze box de mogelijkheid bieden het personeel toch een blijk van waardering te geven."

Snackkomkommerconcept
In de box zitten mini-paprika's, gesorteerde tomaatjes, gedroogde bosbessen, een koffie- en theepakketje met o.a. koekjes, koffie, thee, melk en suiker, drie soorten soep en ook drie varianten mini-komkommers, waarvan een naturel variant en twee met een dipsaus in de smaken honing-mosterd en sweet chili.

Dat laatste concept, Qwix, werd door Mellantas dit voorjaar gelanceerd, maar corona maakte afzet op o.a. bedrijfskantines erg moeilijk. "Met de Special Gift Box kunnen we mensen nu toch alvast eens laten kennismaken met dit concept en met de andere producten in de box. Het zou leuk zijn als dit dan een stimulans is voor de afzet komend seizoen, maar bovenal is het fijn om het personeel in dit moeilijke jaar te kunnen bedanken op een leuke manier."

De Special Gift Box met een gezond tintje is een initiatief van Mellantas BV, Handje gezond, Kwekerij Verberne B.V., Westburg, Effe Soep en Puro. Bestellen kan hier.

Voor meer informatie:
Carla Houben
Mellantas B.V.
Kleefsedijk 14
5975 NV Sevenum
carla@mellantas.nl 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven