Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Magic Sun Farms breidt jaarrond tomatenaanbod uit met o.a. bio

In tijden van corona ziet men in de VS een toenemende vraag naar biologisch. Reden voor Globalmex International, bekend van kastomaten onder het merk Magic Sun, om extra kasruimte toe te wijzen voor de teelt van biologische rassen. "We hebben de rassenmix aangepast om in te spelen op de veranderende vraag naar conventionele en biologische lijnen”, aldus Alejandro Santander, vice-president Sales and Operations bij Globalmex International.

Rechts: Alejandro Santander.

Als resultaat van de voortdurende marktevaluatie en planning heeft Magic Sun de prioriteiten aangepast en het aanbod van tomatenrassen voor het hele jaar door uitgebreid met: vleestomaten, cocktailtomaten, pruimtomaten en trostomaten. "Dit helpt onze retailpartners bij hun inkoop, merchandising en seizoenspromotieplanning", aldus Santander.

25% van het totale kasvolume bij teler Magic Sun Farms is besteed aan biologische rassen, waaronder nu: trostomaten, vleestomaten,  cocktailtomaten en pruimtomaten.

“Consumenten zijn op zoek naar een voordelige aankoop en iets dat ze snel in de winkel kunnen pakken. We hebben sterke vraag gezien op het gebied van zakjes en clamshell-verpakkingen van zowel conventionele als biologische soorten, die erg populair zijn bij online bestellingen van klanten. Deze verpakkingen vergemakkelijken ook het snelle werk voor het personeel dat bestellingen in de winkels afhandelt”, aldus Otto.

Voor meer informatie:
Magic Sun Farms
+1 (715) 764-3034
www.magicsunfarms.com

Publicatiedatum: