een begrip in de administratieve wereld van groenten en fruit

Nieuw pand voor RAAD groep

Op donderdag 2 juli opende de Barendrechtse RAAD groep haar nieuwe pand met een feestelijke borrel. Founding partners John van Wijk, Miranda Karbaat en Arjan Karbaat mogen met recht trots zijn op de groei van hun onderneming. John van Wijk: “Toen wij in 2003 de eerste stappen namen met het vestigen van RAAD Barendrecht, had ik nooit kunnen denken dat wij anno 2020 al 45 mensen in dienst en zo veel verschillende disciplines onder één dak zouden hebben. Wij zijn zeer dankbaar voor ons ongelofelijk gedreven team. Zonder hen was dit niet gelukt!”

Na de start in 2003 is RAAD inmiddels een begrip in de administratieve wereld van groenten en fruit geworden. Naast de core business van administratieve en financiële dienstverlening gecombineerd met belasting advisering is RAAD op verschillende gebieden werkzaam:

  • Internationale ‘corporate structuring’ (RAAD International B.V.)
  • Gespecialiseerde payroll service voor kennismigranten (Oxodias B.V.)
  • Salarisadministratie
  • V.v.E. Beheer (De Jong VVE Beheer B.V.)
  • Huurbeheer (De Jong Huurbeheer B.V.)
  • Vastgoedbeheer (Administratiekantoor Kranenburg B.V.)

Arjan Karbaat meldt dat de RAAD Groep in de wereld van AGF stevig is gegrondvest. “Wij zitten met onze onderneming al jaren in Barendrecht en hebben inmiddels een grote klantenkring opgebouwd,  bestaande uit AGF-ondernemingen, tuinders, logistieke dienstverleners en internationale fruitproducenten. Hierdoor kennen wij alle kneepjes van het vak en weten we op fiscaal, juridisch en administratief gebied exact hoe onze klanten goed te begeleiden."


Arjan Karbaat, John van Wijk, Miranda Karbaat

Miranda Karbaat en haar team beheren hoofdzakelijk appartementen in Zuid-Holland. Klanten kunnen bij De Jong VVE Beheer terecht voor advies, administratief beheer en technisch onderhoud. Hiervoor worden zij al jaren gecertificeerd. “Wij houden van aanpakken en DOEN en hebben een zeer efficiënt organisatiemodel neergezet. Voor zowel het beheren van huurwoningen als het beheer van de ruim 350 VvE’s draaien wij onze hand niet om.”

Volgens de partners zijn zij nog niet klaar met het innoveren en mogen de klanten van RAAD steeds blijven rekenen op vernieuwing in de door RAAD aangeboden adviesprocessen en dienstverlening.

Voor meer informatie:
RAAD Groep
John van Wijk / Miranda Karbaat / Arjan Karbaat
T: + 31 180 69 22 11
info@raadbarendrecht.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven