Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinees zaadbedrijf Hunan Xiangyan Seed Industry verkoopt dertig procent aandelen

Mitsui & Co hebben op 11 juni 2020 een overeenkomst getekend voor de aankoop van aandelen om een aandeel van 30,4% in Hunan Xiangyan Seed Industry te verwerven. Dit is het oprichtingsorgaan van China's grootste zaadbedrijf Longping High-Tech en de dochteronderneming van haar groentezadenbedrijf.

"China is goed voor meer dan 50% van de totale wereldwijde groenteteelt, waardoor het een van de belangrijkste markten in de sector is", zo laat Mitsui weten.

Mitsui werkt al vier jaar samen met Longping High-Tech om de samenwerking op het gebied van productontwikkeling te bevorderen en de bedrijven hebben daarbij een vertrouwensrelatie opgebouwd.

Door deze investering in Xiangyan zullen de bedrijven hun samenwerking op het gebied van veredelingstechnologie verder verdiepen en zullen ze samenwerken met Japan Vegetable Seed, een bedrijf dat is opgericht met Japanse zaadbedrijven die al vele jaren groentenrassen veredelen, om de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige groentezaden waaronder paprika en komkommer in China uit te voeren.

Tegelijkertijd is Mitsui van plan om het verkoopplatform van Japan Vegetable Seed te gebruiken om de ontwikkeling en verkoop van Xiangyan's hete peperzaden op de Aziatische markt te introduceren.

Voor meer informatie:
Mitsui & Co. www.
mitsui.com 

Publicatiedatum: