Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Codema na directiewijziging verder zonder Gideon de Jager

Tholen - Codema laat weten de toekomst in te gaan zonder commercieel directeur Gideon de Jager. De Jager was in totaal 17 jaar werkzaam voor Codema. In deze jaren heeft De Jager diverse functies bekleed binnen het bedrijf.

"Codema toont respect voor de werklust en de tomeloze energie waarmee hij zich heeft ingezet voor de onderneming en haar klanten. Codema ziet de toekomst voor zowel De Jager als ook voor de onderneming met veel vertrouwen tegemoet en wenst De Jager veel succes in zijn verdere carrière", aldus de verklaring van het bedrijf. 

In 2018 nam investeerder Nordian Capital een meerderheidsbelang in Codema, het bedrijf dat 60 jaar eerder werd opgericht en in 1998 werd overgenomen door Maarten de Jager. Met het vertrek van zijn zoon Gideon komt er een einde aan de actieve betrokkenheid van de familie binnen het bedrijf.

"De prestaties, die we met het team zowel in binnen- als buitenland hebben weggezet, zijn indrukwekkend en kenmerkend voor de ontwikkelingen die de tuinbouwsector als geheel doormaakt", aldus Gideon. "Mijn passie voor en betrokkenheid bij de internationale tuinbouw eindigt hiermee zeker niet."

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
www.codema.nl
info@codemasystemsgroup.com