Canadese teler maakt bankieren voor z'n werknemers op bedrijfsterrein mogelijk

Om het bankieren voor haar medewerkers tijdens de coronapandemie toegankelijker te maken, werkt het Canadese Nature Fresh Farms samen met BMO (Bank of Montreal) om hen op het bedrijfsterrein toegang te geven tot een geldautomaat om contant geld op te nemen of om eenvoudige, dagelijkse banktransacties te verrichten.

Met het huidige afstand houden en zakelijke beperkingen die nog steeds van kracht zijn, verlaten mensen hun woning voornamelijk voor het doen van essentiële boodschappen. De samenwerking van Nature Fresh Farms met BMO geeft werknemers toegang tot een geldautomaat op hun teeltbedrijf, waardoor ze minder of niet meer naar de bank in de stad hoeven te gaan. De nieuwe geldautomaat is zeer goed ontvangen en de medewerkers zijn blij dat er nu een handige manier is om financiële transacties af te handelen zonder dat zij hoeven te reizen.

John Ketler van Nature Fresh Farms: "Gedurende deze pandemie hebben we gezocht naar manieren om het onze werknemers gemakkelijker te maken, om hen de mogelijkheid te geven om niet naar de stad te hoeven reizen voor activiteiten die noodzakelijk zijn om te doen."

De installatie van een geldautomaat is volgens de teler slechts één van de vele maatregelen die het bedrijf heeft genomen om essentiële diensten toegankelijker te maken voor hun werknemers en om eventuele extra risico's tot een minimum te beperken. Zo zijn ook boodschappen en kant-en-klare voeding gemakkelijk toegankelijk gemaakt door erkende winkeliers ter plaatse te brengen alsook vertegenwoordigers van financiële instellingen toe te laten tot het bedrijfsterrein om de werknemers te helpen bij hun bankzaken.

Roy Dias, hoofd van de BMO Bank of Montreal: "De tuinbouw is een essentieel onderdeel van de Canadese economie en en een deel van ons doel als organisatie is om positieve verandering te bewerkstelligen. Wij zagen een kans om Nature Fresh Farms te helpen om dagelijkse bancaire diensten aan hun teamleden te leveren. We zullen altijd op zoek gaan naar manieren om te helpen, we zullen samen deze crisis moeten zien door te komen."

Voor meer informatie:
Nature Fresh Farms
+1 519 326 1111
info@naturefresh.ca                
www.naturefresh.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven