Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinarserie van start vanuit World Horti Center

Rem Koolhaas eerste gast in online serie ‘Eat This’

World Horti Center en stichting NethWork borduren verder op dat waar in New York City mee gestart is op 20 februari jl. De expositie ‘’Countryside – The Future’’ samengesteld door architect Rem Koolhaas in het Guggenheim Museum, schijnt een positief maar vooral ook vernieuwend licht op de productie van voedsel en met name in kassen.


Rem Koolhaas (Fotocredit: NY Times)

Webinars
Momenteel is de expositie door de wereldwijde virusuitbraak gesloten voor publiek, maar de productie van cherrytomaten op de stoep van het Guggenheim Museum op Fifth Avenue gaat gewoon door. In het hart van de wereld en in het hart van de pandemie. De Nederlandse tuinbouw wil met de wereld in gesprek over de consumptie van gezond voedsel dat op efficiënte en duurzame wijze geproduceerd wordt. World Horti Center (WHC) omarmt dit streven en faciliteert deze nieuwe serie van online evenementen.

Thought leaders
Iedere week zal een 'thought leader van wereldfaam' zijn of haar zienswijze over dat wat nu essentieel en vitaal is, namelijk gezonde voeding, uiteenzetten tijdens een interactieve, digitale sessie. De kick off zal plaatsvinden op woensdag 6 mei om 16.00 uur met als hoofdgast Rem Koolhaas, wereldberoemd architect en samensteller van de expositie “Countryside – The Future”. Hij wordt bijgestaan door Clemens Driessen van Wageningen UR, de man die als geen ander in staat is om de geschiedenis van de tuinbouw te vertalen naar de toekomst.

Eat This
Met deze serie webinars, onder de noemer ‘Eat This’ willen  de stichting NethWork in samenwerking met World Horti Center verbinding maken met de wereld buiten de tuinbouw. Renee Snijders en Ed Smit van NethWork zullen samen de wekelijkse sessies presenteren.  

Na het eerste webinar met Rem Koolhaas zullen nog 9 sessies volgen. Meer informatie over deze webinars volgt snel.
Aanmelden voor het eerste Engelstalige webinar kan via deze aanmeldlink.

Bron: Nethwork

Publicatiedatum: