Bedrijventerrein abc westland breidt uit

Hines abc westland breidt in 2020 en 2021 het bedrijventerrein uit met 5,5 hectare. De afgelopen jaren zijn door abc westland diverse kassen aangekocht. Nu de ontsluitingsweg naar dit uitbreidingsgebied gereed is, wordt het gebied klaar gemaakt voor de verkoop.

"Het is hoopvol om te zien dat dit soort ontwikkelingen in deze tijden van de coronacrisis in de AGF-branche doorzetten. We zijn ons ervan bewust dat dit niet vanzelfsprekend is. Dit creëert ruimte voor toekomstige groei, letterlijk en figuurlijk", aldus Herwi Rijsdijk, directeur van abc westland.

Het uitbreidingsgebied bevindt zich ten noorden van het bestaande bedrijventerrein. Een deel van de 5,5 hectare is reeds gekocht door S. van Holstein transport en containerverhuur. Zij zullen zich met vijfduizend vierkante meter gaan vestigen op het nieuwe gedeelte van het bedrijventerrein.De overige vijf hectare zullen in gedeeltes opgeleverd worden met tienduizend vierkante meter nog dit jaar en de overige kavels medio 2021. Met deze uitbreiding zal abc westland groeien naar een oppervlak van ruim 60 hectaren. abc westland huisvest er meer dan 100 bedrijven, actief in de agri- en foodsector.

Voor meer informatie:
Herwi Rijsdijk
Hines abc westland
Tel: 0174 289282
Mob: 06 51618130
h.rijsdijk@abcwestland.nl
www.abcwestland.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven