GreenTech Amsterdam verplaatst naar 20-22 oktober 2020

De GreenTech Amsterdam is uitgesteld tot oktober. De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden in juni, maar wordt uitgesteld vanwege de wereldwijde situatie ten gevolge van de verspreiding van COVID-19. 

Organisator RAI Amsterdam geeft aan met het besluit tot uitstel te voldoen aan de expliciete wens van zowel exposanten als bezoekers. "Door het Coronavirus worden veel reizigers geconfronteerd met reisbeperkingen en maatregelen van het eigen land. Om het nationale en internationale bereik en de kwaliteit van het evenement te behouden, is een nieuwe datum vastgesteld."

"Tuinbouw is van cruciaal belang voor de wereldwijde voedselveiligheid en -zekerheid. Efficiënte en duurzame teelt is daarom een noodzaak", vertelt Mariska Dreschler. "Met het verplaatsen van de beurs naar 20 - 22 oktober 2020 bieden we onze exposanten de best mogelijke tijd om hun oplossingen onder de aandacht te brengen en om zaken te doen met hun collega's. Juist in deze uitdagende tijden hebben we hun deskundige visie en advies nodig over hoe de tuinbouwsector in de wereld kan worden geoptimaliseerd, zodat we de wereld kunnen blijven voeden."

Internationaal karakter
GreenTech richt zich op de eerste stadia van de keten en de actuele vraagstukken waar telers mee te maken hebben. De Amsterdamse beurs is hiermee uitgegroeid tot de grootste beurs ter wereld voor de high-tech tuinbouw.

De helft van de exposanten komt uit andere landen dan Nederland. De bezoekers in 2019 waren afkomstig uit 114 landen. De top drie van exposerende landen buiten Nederland zijn China, Frankrijk en de Verenigde Staten. "In deze en andere landen is de situatie waarschijnlijk van invloed op de aanwezigheid van exposanten en bezoekers. Het internationale karakter van het evenement wordt door deze maatregelen aanzienlijk beïnvloed." 

GreenTech Amsterdam zal worden gehouden op dinsdag 20 t/m donderdag 22 oktober 2020.

Voor meer informatie:
GreenTech Amsterdam
www.greentech.nl

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven