Samenwerking met Ahold-Delhaize USA

BrightFarms levert plaatselijk geteelde sla in alle 330 Food Lion-winkels

BrightFarms, een Amerikaanse slateler, breidt de distributie in de Mid-Atlantic uit met retailpartner Ahold-Delhaize USA. De uitbreiding zal meer dan 330 Food Lion-winkels in de hele staat Virginia omvatten die zullen worden beleverd vanuit BrightFarms' Culpeper, de kas in Virginia.

Sinds 2016 worden de lokaal geteelde sla van BrightFarms in de hele Mid-Atlantic verkocht in meer dan 160 Giant Landover winkels. De nieuwe Food Lion winkels zullen het bereik van BrightFarms uitbreiden naar Virginia Beach, Williamsburg, en plaatsen in het westen van Virginia.

Het zal ook de aanwezigheid van BrightFarms in Charlottesville, Richmond en Norfolk versterken, waardoor het klantenbestand van het bedrijf groeit en de lokale, residuen-vrije producten voor meer consumenten toegankelijk worden.

De Food Lion-portefeuille zal populaire BrightFarms' variëteiten omvatten zoals Sunny Crunch, Baby Spinach, Spring Mix, Baby Arugula en Mixed Greens.

Nieuwe kas open
BrightFarms' Culpeper-kas levert sinds 2017 ook aan Giant Food Stores in Pennsylvania. De toenemende consumentenvraag van deze winkels heeft BrightFarms ertoe gebracht om eerder dit jaar haar nieuwste kas in Selinsgrove, Pennsylvania, te openen. Giant begon met het afnemen van producten uit de 280.000 m2 grote kas van Selinsgrove in februari dit jaar, waardoor de Culpeper-kas kon beginnen met het leveren van alle winkels van de Food Lion in Virginia.

Voor meer informatie:
BrightFarms
www.brightfarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven