Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met Ahold-Delhaize USA

BrightFarms levert plaatselijk geteelde sla in alle 330 Food Lion-winkels

BrightFarms, een Amerikaanse slateler, breidt de distributie in de Mid-Atlantic uit met retailpartner Ahold-Delhaize USA. De uitbreiding zal meer dan 330 Food Lion-winkels in de hele staat Virginia omvatten die zullen worden beleverd vanuit BrightFarms' Culpeper, de kas in Virginia.

Sinds 2016 worden de lokaal geteelde sla van BrightFarms in de hele Mid-Atlantic verkocht in meer dan 160 Giant Landover winkels. De nieuwe Food Lion winkels zullen het bereik van BrightFarms uitbreiden naar Virginia Beach, Williamsburg, en plaatsen in het westen van Virginia.

Het zal ook de aanwezigheid van BrightFarms in Charlottesville, Richmond en Norfolk versterken, waardoor het klantenbestand van het bedrijf groeit en de lokale, residuen-vrije producten voor meer consumenten toegankelijk worden.

De Food Lion-portefeuille zal populaire BrightFarms' variƫteiten omvatten zoals Sunny Crunch, Baby Spinach, Spring Mix, Baby Arugula en Mixed Greens.

Nieuwe kas open
BrightFarms' Culpeper-kas levert sinds 2017 ook aan Giant Food Stores in Pennsylvania. De toenemende consumentenvraag van deze winkels heeft BrightFarms ertoe gebracht om eerder dit jaar haar nieuwste kas in Selinsgrove, Pennsylvania, te openen. Giant begon met het afnemen van producten uit de 280.000 m2 grote kas van Selinsgrove in februari dit jaar, waardoor de Culpeper-kas kon beginnen met het leveren van alle winkels van de Food Lion in Virginia.

Voor meer informatie:
BrightFarms
www.brightfarms.com

Publicatiedatum: