Joyce Mazenier nieuwe accountmanager Cindro

Wie langs de stand van Cindro op HortiContact is gelopen, heeft het misschien al wel gezien. En telers in Noord-Holland, Groningen en Drenthe kunnen Joyce Mazenier ook al voorbij hebben zien komen, want Joyce is sinds november 2019 aan de slag bij Cindro als junior accountmanager. In die rol gaat zij op zoek naar telers om mee samen te werken en om te ondersteunen in hun teelt.

Joyce is opgegroeid in de polder van Noord-Holland. Haar eerste bijbaan was in de hortensia's en ze is haar hele leven al druk met haar paarden. Als jongvolwassene is ze gestart bij de Douane waar de Flora- en faunawet toch wel de voorkeur had. Al die exotische bloemen, planten en dieren die dagelijks de revue passeerden, waren wel heel erg bijzonder.


Het team service-advies van Cindro voor de glastuinbouw met v.l.n.r. Joost Hovens, Gerard Schepers, Thomas Verburg, Daphne Veltrop en Joyce Mazenier. 

Ondersteuning
De stap om bij Cindro aan de slag te gaan was dan ook niet heel groot. "Het is eigenlijk een stap naar de andere kant, vanaf de start van een teelt tot een volledig prachtig sterk gewas", aldus Joyce. "Ik ga mij bezighouden met het vinden van kwekers die wij als Cindro kunnen helpen en ondersteunen. Je gaat mij dan ook zeker weten tegenkomen in de kassen van Noord-Holland, Groningen en een deel van Drenthe."

En op beurzen, waarvan HortiContact de eerste was. "Ik kijk er naar uit om tot mooie resultaten te komen samen met de kwekers. Met een aantal van hen heb ik de afgelopen maanden al kennisgemaakt en op de beurs heb ik ook weer veel nieuwe contacten gelegd. Dat was interessant, ik heb er zin in." 

Benieuwd naar het hele team van Cindro, kijk dan eens hier

Voor meer informatie:
Cindro B.V.
www.cindro.nl    
info@cindro.nl     

Joyce Mazenier
joyce@cindro.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven