Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

In één oogopslag checken hoe vol watertank is met niveaumeter

Vlotter in de silo

Hoe vol is de watertank? Die vraag zal de teler regelmatig hebben, zowel als het volle bak regent als wanneer het (te) droog is. Een nieuwe waterniveaumeter maakt het mogelijk om nu direct te zien hoe vol een watertank is.

De niveaumeter van Buwatec maakt het mogelijk om direct te zien hoe vol een watertank is. "De niveaumeter werkt met een vlotterbal die drijft op het water in de silo. De vlotterbal zit vast aan een koord dat middels een katrolsysteem verbonden is aan het contragewicht.

Het contragewicht zorgt ervoor dat de externe niveau-indicator op hetzelfde niveau blijft als de vlotterbal in de silo. Hierdoor blijft de externe niveau-indicator gelijk aan het vloeistofniveau in de silo en kan direct gezien worden hoeveel vloeistof er daadwerkelijk in de watersilo is opgeslagen", leggen de ontwikkelaars van Buwatec uit.

De Buwatec niveaumeter kan op nieuwe en bestaande silo’s gemonteerd worden met behulp van een dunne beugel die over de boutsets geplaatst kan worden. Installatie gebeurt vanaf de buitenkant van de silo waardoor de watersilo tijdens montage in gebruik kan blijven.

Voor meer informatie:
Buwatec B.V.
www.buwatec.com  
info@buwatec.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven